Het Oranjecomité Odiliapeel organiseert jaarlijks met Koningsdag een feestelijke dag in het dorp. Het Terraveenplein is de plaats waar het allemaal gebeurt, met een grote tent als middelpunt. De dag staat geheel in het teken van sport, spel, gedecoreerden, muziek en gezelligheid en biedt de Peelse bewoners de mogelijkheid om Koningsdag op plaatselijk niveau met elkaar te vieren.
Koningsdag vindt plaats op 27 april, echter met als uitzondering wanneer 27 april op een zondag valt. In dat geval wordt Koningsdag op zaterdag 26 april gevierd.
Het aangeboden programma is gevarieerd. In de ochtend wordt voor de sportieve hardlopers gestart met een Koningsloop door de Peelse bossen. Daarna kan de fiets worden gepakt, voor een landelijke fietstocht in de omgeving met educatieve postplaatsen. ’s Middags kunnen de kinderen zich op het plein vermaken met pannavoetbal, diverse spellen en het maken van knutsels. Ondertussen worden de gedecoreerden in de tent gehuldigd door de muziekvereniging Sint Marcellus en gefeliciteerd door de burgemeester. Aansluitend wordt de dag spetterend afgesloten met live muziek.

Een dag waarop voor zowel jong als ook oud iets te beleven valt.
Ons motto is dan ook niet voor niets: Een feest voor iedereen!