Nieuws

Dodenherdenking in tent Terraveenplein

Vanwege de koude weersvoorspellingen vindt de ceremonie rondom Dodenherdenking op zaterdag 4 mei plaats in de tent op het Terraveenplein. U bent van harte welkom rond de klok van 18:45 uur, waarna de ceremonie om 19:00 uur begint.


Uitslagen Koningsloop 2019

Bekijk hieronder de loop uitslagen. Wat een knappe prestaties!


Fietstocht 2019 gaat niet door!

Vanwege de slechte weersvoorspellingen gaat de fietstocht morgen op Koningsdag niet door.

Jullie zijn natuurlijk wel van harte welkom op het plein en in de tent voor alle andere festiviteiten!Koningsloop 2019

Loopgroep Odiliapeel
Sinds augustus 2018 is er in Odiliapeel een loopgroep actief. Elke zondagochtend van 9:00 uur tot 10:00 uur - 10:30 uur. Onder leiding van de zeer ervaren looptrainer Mike Lie-A-Lien worden de fijne kneepjes van het hardlopen bijgebracht. We starten vanaf de praktijklocatie van NXT Fysio Volkel-Odiliapeel, Oudedijk 57, Odiliapeel. We werken met een muntensysteem; 15 muntjes kost € 35,- en elke training die je aanwezig bent betaal je één muntje. Maar je mag natuurlijk ook gerust een keertje gratis mee komen lopen om te kijken of het iets voor je is.

Op Koningsdag, zaterdag 27 april, houden we weer onze gezellige en sportieve Koningsloop!

 

Afgelopen jaar zaten we ruim boven de 100 deelnemers. We gaan dit jaar proberen om het deelnemersaantal nog te vergroten. Ken je nog vrienden, vriendinnen, kennissen of andere bekenden die ook zo van het hardlopen kunnen genieten? Haal hem / haar dan over voor de Koningsloop 2019! Ook zou het leuk zijn om met een compleet voetbal- of volleybalteam of met een vriendengroep mee te lopen.

 

Inschrijven kan via Koningsdag.odiliapeel@gmail.com o.v.v. je naam, afstand en 'deelname Koningsloop'

of op de dag zelf vanaf 9:00 uur op het Terraveenplein.

Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 en kan op deze dag ter plaatse worden voldaan. Jeugd tot en met 12 jaar is gratis.

 

Om 10:00 uur wordt de dag officieel geopend, waarna om 10:10 uur het startschot voor de Koningsloop voor de jeugd klinkt (2,5 km) en daarna om 10:15 uur voor de volwassenen (5 en 10 km).

Dit jaar hebben we het parcours door de Peelse bossen iets aangepast. De route van de 10 kilometerlopers bestaat weer uit 2x de ronde van de 5 kilometer en voor hen staat halverwege de route een tafel met drinken klaar.

Ook dit jaar zijn er voor de snelste heren, dames en kinderen weer leuke prijzen te winnen!

De prijsuitreikingen vinden direct na de loop plaats.Uitslag Koningsloop 2018